RODO

1. Klikając w przycisk  „Aplikuj”, „Aplikuj teraz” lub w inny sposób wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do Polaris Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (00-078) przy pl. Piłsudskiego 1 (dalej: „Polaris”), przekazujesz dane zawarte w zgłoszeniu rekrutacyjnym administratorowi danych osobowych, którym jest Polaris.

2. Jeżeli chcesz, abyśmy zachowali Twoje CV w naszej bazie, umieść dodatkowo w CV następującą zgodę: „Zgadzam się na przetwarzanie przez Polaris Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (00-078) przy pl. Piłsudskiego 1 danych osobowych zawartych w moim zgłoszeniu rekrutacyjnym dla celów przyszłych rekrutacji”.

3. Twoje dane osobowe będą przetwarzane w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu, a jeżeli wyraziłeś na to zgodę – w celu prowadzenia przyszłych rekrutacji.

4. Podstawą prawną przetwarzania Twoich danych jest realizacja obowiązku prawnego wynikającego z przepisów Kodeksu pracy w zakresie danych osobowych takich jak: imię i nazwisko, dane kontaktowe, data urodzenia, wykształcenie, kwalifikacje zawodowe oraz historia zatrudnienia, a podanie tych danych jest warunkiem ustawowym. W zakresie pozostałych, dobrowolnie podanych danych osobowych podstawą prawną ich przetwarzania jest zgoda, gdyż tylko od Ciebie zależy, jakie dane zostaną nam przekazane w aplikacji.

5. Twoje dane osobowe przetwarzamy w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu przez okres 6 miesięcy a gdy wyraziłaś/eś zgodę na udział w przyszłych rekrutacjach przez okres 3 lat.

6. Dostęp do Twoich danych osobowych będą mieć wyłącznie upoważnieni przez Polaris pracownicy i współpracownicy. W pewnych sytuacjach Twoje dane osobowe mogą być ujawniane przez Polaris innym odbiorcom takim jak podmioty powiązane z Polaris, firmy świadczące usługi rekrutacji oraz dostawcy usług i rozwiązań IT dla Polaris.

7. Twoje dane będą przekazywane do państw znajdujących się poza Europejskim Obszarem Gospodarczym tylko w sytuacji gdy będzie to niezbędne do przeprowadzenia i zakończenia procesu rekrutacyjnego.

8. Masz prawo dostępu do swoich danych osobowych, w tym uzyskania kopii danych, do ich sprostowania bądź uzupełnienia. Przysługuje Ci prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych. Masz prawo żądania usunięcia danych osobowych w przypadkach przewidzianych prawem oraz ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo otrzymania od Polaris kopii danych osobowych.

9. Masz prawo do cofnięcia udzielonej zgody i wycofania swojej kandydatury z rekrutacji. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano do chwili jej cofnięcia. Zgodę możesz cofnąć kontaktując się z nami pod adresem rekrutacja@polaris.com.

10. Organem nadzorczym w zakresie danych osobowych w Polsce jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Masz prawo do wniesienia skargi w razie przetwarzania danych osobowych niezgodnie z obowiązującymi przepisami prawa

Przewiń do góry